Een Tent Voor Elk Evenement

Gepubliceerd nov. 08, 22
6 min read

Een Elegant Buitenevenement Organiseren Met Een Boogtent

Voor elk evenement of feest is hier wel een passend model te vinden. Voordeel is dat deze tent wordt opgezet en na het evenement weer afgebroken en opgehaald. Niet alleen tenten kunnen hier gehuurd worden. Ook een podium en verlichting kan hier geregeld worden. Eigenlijk kan hier heel veel geregeld worden en daarom misschien verstandig om contact te maken met de medewerkers van Tendverhuur.

Een Elegant Buitenevenement Organiseren Met Een BoogtentTent Huren? Doe Je Hier

Laat een feest niet meer in het water vallen en huur daarom een mooie festival tent.

Al onze prijzen zijn excl. BTW.

Tend Tentverhuur - Huur De Aluhal, Pagode Of Stretchtent

Ten, D Verhuur is een verhuurder van tenten. Wij bouwen de tent, jullie het feestje. Ten, D Verhuur is gevestigd in Den Haag.

Je gaat trouwen, gefeliciteerd! Altijd een spannend moment om het ja-woord tegen jouw partner te zeggen. Het is helemaal spannend, wanneer jullie hebben besloten om het feest zelf te gaan organiseren. Natuurlijk kan je dit niet in een paar dagen gaan plannen, daar moet je ruim van tevoren aan beginnen (Een tent voor elk evenement).

Dat kan natuurlijk op een bijzondere plek, maar ook is het mogelijk om op een eigen locatie elkaar het jawoord te geven. Met een speciale tent huwelijk kan je al een super mooi feest geven. Samen met de medewerkers van Tend tentenverhuur kan je een mooie dag organiseren, met de nodige spullen die nodig zijn.

Evenementen Tent Huren

Dat gaat zeker lukken wanneer je ervoor kiest om een speciale tent voor het huwelijk te huren. Via Tend tentenverhuur zijn er diverse modellen te vinden. Kies je voor een intieme sfeer, dan is een stretchtent zeker aan te raden. Komen er heel veel bruiloftsgasten, dan kan een zeer grote booghal aan te raden zijn.

Hier Vind Je Informatie OverUitgebreide Informatie Over Tenten

Samen met de medewerkers van Tend tentenverhuur is het mogelijk om de juiste tent uit te kiezen. Deze wordt netjes voor jullie opgezet en na het feest wordt deze ook weer afgebroken en opgehaald - flextent verhuur. Neem contact op wanneer je meer wilt weten over de mogelijkheden.

De grootte van je tent hangt af van veel factoren. Hoeveel mensen wil je ontvangen? Wat is de doelstelling? Dineren aan tafel, walking diner of receptie, staplaatsen voor een optreden? Moet er ruimte zijn voor een dansvloer, een bar? Wij helpen je graag bij het bepalen van het formaat van de tent.

Stretchtent Huren Prijs

Door onze ervaring hebben we veel ideeën, wij denken graag met je mee! Vervolgens krijg je een offerte op maat.

Ons jong en dynamisch team versterken? Tend tentenhuur zoekt altijd montagemedewerkers die gemotiveerd zijn om met ons te werken (Verhuurders van partytenten in jouw buurt). Een tentenbouwer staat vroeg op en is niet bang om lange dagen te maken. Daarnaast is het fysiek werk en ben je veel onderweg. Wij verhuren tenten op allerlei evenementen en festivals voor het hele land.

Tijdens een werkdag wordt er naast montage ook onderhoud en voorbereiding voor de volgende dag uitgevoerd. Wij verwachten de volgende vaardigheden: Minimaal 20 uur per week beschikbaar. Bereidheid om in het weekend te werken. In bezit van rijbewijs B (Rijbewijs BE is een pre) Minimaal mbo-denkniveau. Jij bent een Teamspeler met een enthousiaste werkhouding.

Tenten En Feesttenten, Beurzen

Door de huidige corona maatregelen komen veel scholen ruimte te kort. Een gemakkelijke oplossing is het plaatsen van een tent op het schoolplein. Ten, D tentenhuur heeft verschillende tenten om het schoolplein te overkappen. Op deze manier kunnen de studenten veilig les krijgen en de docenten op een veilige wijze lesgeven.

Omdat de stretchtent standaard geen zijkanten heeft, is er voldoende ventilatie in de tent. Wij hebben verschillende afmetingen flextenten direct op voorraad (Feest tentenverhuur voor de beste huurtenten). Zo kunnen wij elke gewenste locatie overkappen! De flextent wordt vaak door scholen in gezet om extra pauze ruimte te bieden aan de studenten. Benieuwd naar de aluhal? Deze tenthal wordt vaak ingezet als klaslokaal of examen ruimte.

De aluhal kan rondom worden afgesloten om zo het minder goede weer buiten te houden. Daarnaast kan de aluhal met harde wanden of een transparant geleverd worden (Huurtent nederland). Klik op de pagina toebehoren voor alle mogelijke accessoires. Een pagodetent huren? De pagodetent is perfect wanneer er kleinere oppervlakte overkapt dient te worden.

Ingerichte Tent Huren Nederland

Het overkappen van je schoolplein is een makkelijke optie om snel ruimte te overkappen. Vaak kunnen we de tenten direct uit voorraad leveren en zijn deze tenten binnen een dag te monteren. Wij kunnen vrijblijvend de locatie bezichtigen om zo advies op maat te geven. Door de huidige omstandigheden, snappen wij dat de huurperiode zeer onzeker is.

Evenementen Tent Huren?Tentenverhuur

Daarnaast kan de overkapping op korte termijn gerealiseerd worden. Wij streven ernaar de overkapping binnen 48 uur te realiseren na offerte aanvraag.

Als vertrouwde tentleverancier plaatsen wij regelmatig onze opslag tenten. Deze tenthal is de perfecte oplossing tegen tijdelijk ruimtetekort. Deze tent heeft een aluminium structuur en kan daardoor tegen een stevige storm. Daarnaast is de tent wind- en waterdicht en kan zelfs volledig geïsoleerd worden. De opslagtent heeft een vrije overspanning waardoor de maximale oppervlakte benut kan worden.

Paradetent Feesttent Evenementtent Huren / Verhuur

Onze opslag tenten zijn snel te monteren (tentenverhuur). Zo streven wij ernaar binnen 24 uur na een offerte aanvraag de tent te kunnen plaatsen. Daarnaast kunnen onze opslag tenten na het plaatsen gemakkelijk op en afgeschaald worden. De opslagtent is de perfecte tent om tijdelijk, maar ook voor een langere periode, ruimtetekort op te lossen.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag hier een offerte aan. Veiligheid en kwaliteit vinden wij van Ten, D tent verhuur heel belangrijk. Ons team is VCA-gecertificeerd en onze opslag tenten voldoen aan de Europese norm (EN13782). De tentdoeken van de opslagtent zijn brandwerend en hebben een M2- zeildoekcertificaat. Afhankelijk van de weersomstandigheden treffen wij de juiste maatregelen, zoals het extra verstevigen van de tent doormiddel van haringen.

Op deze pagina vind je alle actuele informatie. Hier staat ons huidige aanbod van tenten die wij verkopen, Projecten die wij gebouwd hebben, vacatures die openstaan en onze blog!

Feesttent Verhuur

De naam verklapt het al een beetje, maar Tend tent verhuur verhuurt allerlei soorten tenten (Kant-en-klare tenten). Van tenten geschikt voor evenementen tot luxetenten. Ongeacht wat voor evenement je gaat organiseren, je wil natuurlijk dat je gasten ervan kunnen genieten. Het weer in Nederland is wisselvallig; er kan altijd onverwachts een regenbui op komen dagen.

Ingerichte Tent HurenStretchtent Huren Prijs

Zo weet je zeker dat jouw gasten altijd droog staan, ongeacht of er onverwachts een regenbui komt. Als er een groot evenement aan zit te komen, zoals bijvoorbeeld een bruiloft, dan wil je natuurlijk een luxetent huren. Dit is een perfecte manier om de bruiloft in de buitenlucht te vieren.
tent huwelijk

pagodetent

De gasten zullen droog zitten, mocht het toch onverwachts gaan regenen. Daarnaast zitten de gasten ook uit de wind tijdens de ceremonie. Veel mensen associëren tenten met kamperen. Echter worden tenten voor allerlei doeleinden gebruikt. Verhuur tenten en opslagtenten - tentverhuur voor feesten. Er zijn hele mooie tenten beschikbaar voor elke gelegenheid, inclusief een bruiloft. Een huur tent kan dus een ideale oplossing zijn en is goed te combineren met warme verlichting voor een gezellige en warme sfeer.

Navigation

Home

Latest Posts

Hoe Groene Aanslag Verwijderen Van Bestrating?

Published Nov 14, 22
6 min read

Vlekken Op Tegels Verwijderen

Published Nov 14, 22
6 min read

Een Tent Voor Elk Evenement

Published Nov 08, 22
6 min read